Direktlänk till inlägg 17 december 2011

God Jul!

Av Maj-Lis - 17 december 2011 14:36

Alltså, jag är helt hes nu för som jag har tjatat och tjatat på min matte för att hon ska få tid att skriva på min blogg. Är ju svårt för mig för även om jag är rätt liten så är tassarna ändå för stora eller så är det knapparna som är för små men nu äntligen så fick hon loss sina tummar, jag hotade nämligen med Tina!


Dagarna går sin gilla gång här, brorsan kommer tidigt när hans matte jobbar men snart ska även vi ha lite sovmorgon och då slipper husse dra upp mig med tuppen vilken jag inte gillar.

Istället tar jag mig en förmiddags sömnstund i ett par timmar i husses famn för Aamor snor ju alltid min säng! Bra att ligga hos husse för på så vis har jg full koll på vad han gör och var han är och han ägnar sin fulla uppmärksamhet mot lilla mig.


Tro det eller ej men det är snart jul, märks inte här då utomhus för den enda nederbörden som kommer är regn, lite snö hade inte varit helt fel bara det inte blir så mycket och för kallt.

Vi ska fira Julafton hemma och sen får vi främmande på Juldagen så då ska här gosas med alla andra. Brorsan kommer säkert också de flesta dagarna för det ska ätas julmat i oändlighet, hihi.

Jag älskar min bror för när han inte kommer kan jag sitta och glo mot dörren i flera timmar, kommer han "för" sen enligt mitt tycke så får han sig en åthutning - de där småbrorsorn ska hållas på mattan!


God Jul & Gott Nytt År alla redan nu för jag tror inte matte får tid senare att skriva till mig!


 

Detta får husse göra nästan hela kvällarna när jag säger ifrån!

 

Jag har inte bara koll på husse när jag ligger i hans famn utan jag har kanonbra utsikt över hela köket!


 
 
Julia

Julia

17 december 2011 15:41

Så roligt att höra av dig. Vi vet ju genom Aamor att ni har det bra, men det är kuligare om ni gör ett blogginlägg nån gång själva :)
Vi ber att få önska er ett riktigt God Jul och Gott Nytt År!

=^.^=

Nosbuff å hälsningar till matte å husse

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

17 december 2011 16:38

God Jul och Gott Nytt år önskar vi dig, husse och matte! Det är så roligt att läsa din blogg också - inte bara din brorsas. Ni är så mjausingens rara och söta båda två!
nosgos å julegottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se